Vacatures

Vacature Lid Bewonerscommissie ‘t Franse Gat           logo franse gat 1

Wil je meedenken over zaken die de wijk ‘t Franse Gat bezig houden? Hou je van organiseren en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Als lid van de bewonerscommissie vergader je ongeveer 12 keer per jaar over alle voorkomende onderwerpen. Dit in samenwerking met de gemeente, Veens, Patrimonium Woonservice en andere partijen. In teamverband organiseer je informatieavonden, het Zomerfestival en andere wijkgerichte activiteiten. Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners in deze wijk en zorg je er gezamenlijk voor dat de leefbaarheid in de wijk vergroot wordt. Natuurlijk ben je altijd welkom om eens mee te kijken op een vergadering.

Opgeven kan bij Linda van Wijk; linda_van_wijk@hotmail.com, tel. 06-29032543 of via het contactformulier op deze website.

 

Vacature Vrijwilligerspool Bewonerscommissie ‘t Franse Gat

Als bewonerscommissie zijn we altijd druk met organiseren. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. “Handjes in de wijk”, dat is wat we nodig hebben.

Vind je het leuk om te helpen met diverse activiteiten, zoals het begeleiden van activiteiten op het Zomerfestival, helpen met kerststukjes maken voor ouderen in de wijk, koffie schenken op informatieavonden, flyeren, enz. enz.? Geef je dan nu op voor de vrijwilligerspool.

Hierin staan verschillende bewoners die bereid zijn om ons mee te helpen. Indien een activiteit zich voordoet zal er een vraag uitgezet worden, waarna je zelf kunt beslissen of je mee wilt helpen. Zo kun je een activiteit kiezen waarbij jouw interesse ligt en wat binnen jouw dagelijkse bezigheden past.

Opgeven of meer info via; vrijwilligerspool@hotmail.com of via het contactformulier op deze website.

 

Vacature Wijkapp

Ben of ken jij iemand die handig is met excel?

Voor de wijk wordt een app ontwikkeld in samenwerking met een vrijwilliger van Info Support. De app begint al steeds meer vorm te krijgen. We zoeken iemand die kan helpen met de adresgegevens van winkeliers, verenigingen en andere instanties in een excel bestand te zetten. Iedere woensdagavond komt het team bijeen vanaf 20.00u.

Kun jij helpen mail dan naar bcfransegat@hotmail.com


Vacature Schrijfteam

Je levert nieuwe ideeën aan over inhoud voor de website en Facebook. Je moet zelfstandig artikelen kunnen schrijven en beeldmateriaal aanleveren. Maar regelmatig zul je ook samenwerken met andere leden. Ben jij enthousiast, nieuwsgierig, creatief en schrijf je graag, dan zoeken we jou! Stuur een mailtje naar bcfransegat@hotmail.com

——————————————————————————————————–

vacatureWilt u hier ook gratis een vacature plaatsen?? Laat het ons weten via het contactformulier op deze website.