Bewonerscommissie ‘t Franse Gat wenst u een liefdevol en gezond 2016 toe!

Terugkijkend op 2015 kan ik zeggen dat we weer veel dingen hebben ondernomen. Hierbij denk ik o.a. aan informatieavond over de veranderingen in de zorg en huurverhoging, het zomerfestival en de kerstpakkettenactie.. Natuurlijk stond er veel meer op onze agenda en ook voor dit jaar ziet het er al goed gevuld uit. Dit jaar hoop ik dat nog meer bewoners de Bewonerscommissie weten te vinden. Dus kunnen wij u ergens mee helpen, heeft u vragen, opmerkingen of tips? Laat het ons weten!!

Persoonlijk voelde 2015 voor mij als een jaar van ontwikkelen. We volgden Masterclasses om beter evenementen te kunnen organiseren, ik behaalde voor het Zomerfestival met spoed mijn sociale hygiëne-papieren, we zijn begonnen aan het ontwikkelen van een wijkapp, een promotieplan voor 2016 en zijn onze vrijwilligerspool gestart. We zijn als bewonerscommissie gedreven en behouden onze positieve houding! Iets waar ik trots op ben! Tenslotte gaat alles makkelijker als je ervan uit gaat dat het glas altijd half vol is.

Onze inspanning werd dit jaar beloond met de ‘Oog voor Veenendaal’-prijs! Wat een fijne verrassing! Het motiveert ons om door te gaan met onze activiteiten in de wijk.bedankt

Ik neem bij deze ook de gelegenheid om alle leden van de Bewonerscommissie te bedanken voor hun inzet! Vergaderen, werkgroepen, inzet op welke manier dan ook, zonder jullie waren we niet waar we nu zijn! Jullie zijn toppers!!

Ook het wijkteam: Fred Verhoef (Veens), Dirk Bok (Gemeente Veenendaal), Georgette Kloof (wijkagent Politie Veenendaal) en Bernie Kater (Patrimonium Woonservice) wil ik bedanken voor het ondersteunen, motiveren en soms afremmen. Ik vind het fijn dat we op deze positieve manier met elkaar contact hebben.

En natuurlijk alle vrijwilligers die de bewonerscommissie op welke manier dan ook hebben geholpen: heel erg bedankt!! Sta je nog niet in onze vrijwilligerspool aangemeld, laat het ons dan weten! Mailen kan naar: vrijwilligerspool@hotmail.com. We hebben jullie hulp hard nodig!!

Ik wens alle bewoners van ‘t Franse Gat een liefdevol en gezond 2016 toe!!

Linda van Wijk, Voorzitter Bewonerscommissie ‘t Franse Gat

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.