Gezellige Banenmarkt effectief gebleken!

Afgelopen zaterdag organiseerde Bewonerscommissie ‘t Franse Gat een Banenbeurs bij het Rembrandt College.

In de aula stonden naast vacaturewanden organisaties als het Win-Win-Café, Flox Werkt, het Wijkleerbedrijf, Home Start, Fix Trade en Veens de Voordeur. Een verdieping hoger waren drie lokalen in gebruik. In het eerste lokaal kreeg je advies over uiterlijke verzorging van MherBeauty. In het tweede lokaal kon je een sollicitatiegesprek oefenen en advies krijgen over alles wat te maken had met sollicitatiegesprekken. In het derde lokaal kon je door Flox Werkt een cv-check laten doen en eventueel meteen aanpassen en uitprinten.

Het was gezellig druk en bijna iedereen nam rustig de tijd voor een bak koffie met wat lekkers. Veel nuttige gesprekken zijn gevoerd en dezelfde avond bereikten ons al twee zeer positieve berichten. Twee bezoekers zijn uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek in de zorg en horeca! Dit is natuurlijk geweldig nieuws!

De komende periode hopen we op meer succesverhalen.

Speciaal willen wij bedanken: de leerlingen via het Wijkleerbedrijf die in de kantine en kinderopvang fantastisch hebben geholpen! Onze maatschappelijke stagiaires die, naast de hulp bij de organisatie, de opvang bij binnenkomst verzorgden. De vrijwilligers van de Bewonerscommissie: Ria, Bart en Gerard! De organisaties die deelnamen aan de banenbeurs. Flox werkt, bedankt voor jullie cv-checks! En natuurlijk het Rembrandt College en Hans, voor het beschikbaar stellen van de school!

bedankt bb

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.