Hondenpoepoverlast Dr. de Visserstraat

geen honden                       geen honden1

Vandaag kreeg de bewonerscommissie weer een melding binnen over hondenpoepoverlast op de speelplaats aan de Dr. de Visserstraat. Vorig jaar werden daar nog meer dan 1000 vlaggetjes gestoken in hondendrollen om aan te geven hoe groot het probleem was. Tussen de speeltoestellen voor de kinderen was het vergeven van de hondendrollen. De bewonerscommissie heeft deze actie toen ondersteund door het uitdelen van depotdog-zakjes en door hondenbezitters aan te spreken. Even heeft de actie geholpen, maar het lijkt er nu steeds meer op dat we weer terug bij af zijn. Ook vandaag is er weer iemand gezien die zijn hond zijn behoefte laat doen tussen de speeltoestellen en dit niet opruimt. En dat terwijl er twee depotdogs zijn waar men een zakje kan pakken en het kan weggooien. De bewoners zijn radeloos.

Daarom het vriendelijke verzoek: LAAT UW HOND NIET UIT OP EEN KINDERSPEELPLAATS!! KOMT U HIERLANGS OP WEG NAAR DE HONDENUITLAATPLAATS EN UW HOND DOET TOCH ZIJN BEHOEFTE; RUIM HET OP IN DE DAARVOOR BESTEMDE DEPOTDOGS!!!

Mocht u een depotdog tegenkomen waarbij de zakjes op zijn of de bak vol zit, kunt u dit eenvoudig melden via de website van de gemeente: www.veenendaal.nl of via telefoonnummer 0318-538 538.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.