Landelijke Opschoondag 25 maart 2017

Op zaterdag 25 maart doet Bewonerscommissie ’t Franse Gat weer mee aan de Landelijke Opschoondag. Met vrijwilligers, groot en klein, gaan we de wijk in om zwerfafval op te ruimen. In samenwerking met scholen en gemeente Veenendaal maken we onze buurt weer een beetje schoner! nederland schoon 2

We verzamelen om 10. 00 uur bij Wijkcentrum Plein Zuid (Dr. Colijnstraat 70) en zullen daar na een kopje koffie/thee/limonade in groepjes de wijk in trekken.

Er wordt gezorgd voor grijpstokken, handschoenen, vuilniszakken en hesjes. Om 12. 00 uur verzamelen we weer en kijken we hoeveel afval er is opgehaald.             En natuurlijk is er daarna voor iedereen een patatje voor het harde werken!

Help je ook mee?

Startpunt en programma                                                                                              Startpunt: Wijkcentrum Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70 (ingang Dr. de Visserstraat)

10.00 uur: Inloop met koffie/thee/limonade en uitdelen van opruimartikelen                10.30 uur: Startsein                                                                                                                          11.45 uur: Afronding van de werkzaamheden en terug naar het startpunt                          12.00 uur: Afsluiting met een patatje en een presentje voor de kinderennederland schoon 1

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.