Verkeersmaatjes

Gisteren kwam jong en oud bijeen om de handen uit de mouwen te steken voor NLdoet. Samen hebben zij maar liefst 13 verkeersmaatjes gemaakt. De verkeersmaatjes zullen terug te zien zijn in verschillende wijken en op buitenspeeldagen.

‘s Morgens om 10 uur ging het project van start. Er moest gezaagd, geschuurd, geverfd en geplakt worden. Mensen uit de wijk hadden zich verzameld bij het buurtcentrum Plein Zuid. Jongeren van het Ichthus College waren aanwezig voor hun maatschappelijke stage. Ook het CDA was van de partij om zich in te zetten. Verkeersveiligheid is onder andere een punt waar zij zich hard voor maken. Tussendoor was er een lunch verzorgd voor de vrijwilligers. Het was een bewogen dag en we zijn alle vrijwilligers dankbaar!

“Het was een zeer geslaagde dag” zegt Linda van Wijk, één van de initiatief nemers van het project. Vanuit de bewonerscommissie in samenwerking met het Oranje Fonds is dit project tot stand gekomen. Maar zonder alle vrijwilligers was het nooit zo een succes geworden.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.