Zomerfestival 2013

1104388_

Dit jaar wordt voor de 6e keer het Zomerfestival georganiseerd. Een dag waarop er veel te doen en te beleven is voor de wijkbewoners van het Franse Gat. Een dag om elkaar als wijkbewoners te ontmoeten en elkaar meer te leren kennen.

 

Het festival vindt plaats op het Slotemaker de Bruïneplein vanaf 14.00 uur. Tot 23.30 uur ’s avonds is er van alles georganiseerd voor alle leeftijden. Er is o.a. een rommelmarkt, diverse kramen en kinderattracties, zoals een rodeostier, springkussen en ranjakoe. Medewerkers van Optrack (Kwintes) komen met een tweedehandskledinglijn en een workshop sieraden maken. In de Sionskerk is er een kunsttentoonstelling gemaakt door bewoners uit de wijk en deelnemers aan het project Wijk en Psychiatrie van Welzijn Veenendaal.

De middag wordt afgesloten met een wijkmaaltijd in de Sionskerk en staat gepland van 17.15 – 19.00 uur. De kosten hiervoor zijn €2,- per persoon.
Vanaf 19.00 uur is er in de tent op het plein een afsluitend feest waarbij duo Explosion en het Veense shantykoor Het Anker er een feestelijke avond van zullen maken. Iedereen uit het Franse Gat is van harte welkom op dit gezellige evenement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *