Zomerfestival 5 september 2015

Zaterdag 5 september is het weer Zomerfestival in het Franse Gat. Ook dit jaar vindt deze weer plaats op de Adriaen van Ostadelaan, van 10.00-19.00 uur.

Er is weer veel te doen voor jong en oud. Zo zijn er o.a. activiteiten als knutseltent, 8 meter hoge klimwand, pannakooi, schminken, knuffeldieren, graffitiwand, spijkerslaan, springkussens, enz..

MidlandFM verzorgt de muziek, daarnaast zijn er verschillende demonstraties en optredens op ons podium. Dance Company Flashdance, Dansloos Producties, rapper aCtive, Sportschool The Cave, Sanne en dansschool DES zijn in elk geval van de partij. Het volledige programma wordt later bekend gemaakt.

De braderie mag natuurlijk niet ontbreken. Er is van alles te vinden op de kraampjes: tassen, slippers, kleding, woon- en tuinaccessoires, enz… Even uitrusten kan op ons gezellig zomers terras onder het genot van een hapje en drankje.

Bijzonder zijn dit jaar de workshop rappen gegeven door rapper aCtive en de graffitiwand, begeleid door professionele graffitispuiters.

Stichting Naomi is deze keer verbonden aan het Zomerfestival. logo stichting naomiDeze stichting brengt met verschillende typetjes een lach op de gezichten van (zieke) kinderen. Zij zullen ons op deze dag verrassen met acts als vuurspuwen en stelten lopen.
Een gedeelte van de opbrengst zal door Bewonerscommissie ‘t Franse Gat geschonken worden aan deze mooie stichting.

                                                                                                      We hopen u allemaal te zien op deze gezellige dag!!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.