“Het Buurtbuffet” in 2018: wijkbewoners koken voor elkaar!

buurtbuffetOok in 2018 gaan we weer verder met Het Buurtbuffet. Dit is een buurtactiviteit waarbij een groep wijkbewoners voor andere wijkbewoners kookt. Ze koken thuis en nemen hun warme of koude gerecht mee naar het buurthuis Plein Zuid en stellen zo een (verrassend!) buffet samen. Op deze manier kunnen we als wijkbewoners elkaar op een ontspannen en gezellige manier leren kennen en bovendien lekker eten met elkaar delen.

Mee-eten?
Wilt u als wijkbewoner graag mee-eten en andere mensen uit de wijk leren kennen? Dan bent u (zolang er natuurlijk nog plaats is) van harte uitgenodigd! Meldt u dan aan door een mail te sturen naar buurtbuffet@fransegat.nl.

Mee-koken?
Vindt u het leuk om niet alleen mee te eten, maar ook te koken? Dat kan ook. Geeft u dan bij de aanmelding even door wat u wilt koken en voor hoeveel mensen.

Locatie: Buurthuis Plein Zuid.
Wanneer

2018
– zondag 4 februari
– zondag 22 april
– zondag 1 juli
– zondag 23 september
– zondag 25 november

Tijd: vanaf ongeveer 12.15 uur.
Kosten: Complete maaltijd 1 euro.

Er wordt ook halal en vegetarisch gekookt. Ook kinderen zijn natuurlijk van harte welkom! Er is voor jong en oud ook de mogelijkheid om binnen en buiten spelletjes te spelen. Voor de kleine kinderen is er een zaal waar ze onder toezicht kunnen spelen.

Foto’s van afgelopen keren (met dank aan Cor van Londen):
2017
zondag 7 februari
zondag 10 april
zondag 5 juni
zondag 25 september

Dit bericht is geplaatst in Buurthuis, Franse Gat nieuws. Bookmark de permalink.