Even voorstellen… Gerben Bleijenberg

Even voorstellen… Om elkaar beter te leren kennen stelt iedere twee weken iemand die in de wijk woont of werkt zich aan je voor. Lijkt dit je ook leuk? Laat het ons weten!

———————————————————————————————————–

gerben bleijenberg 1Mijn naam is Gerben Bleijenberg, 28 jaar, getrouwd met Christy en we wonen in Veenendaal.

Ik ben jongerenwelzijnswerker bij The Mall, technisch coördinator bij VV DOVO en ZZP’er. Naast jongeren welzijnswerker bij The Mall ben ik jeugd coördinator bij VV DOVO voor de pupillen. Je kunt me vinden in de Vuurvlinder (Patrimoniumlaan 128) en op maandag in Wijkcentrum Plein Zuid (Dr. Colijnstraat 70).

Als jongerenwelzijnswerker in de wijk vind ik het ontzettende mooi om met jongeren te kijken naar hun mogelijkheden. Waar zijn ze goed in en hoe kun je dat versterken? Mochten er jongeren zijn met goede en/of leuke ideeën op het gebied van sport, cultuur, etc. dan is hij/zij van harte welkom bij de vuurvlinder!

Mijn hobby’s zijn voetbal, wielrennen, mountainbiken, film kijken en lezen.

Ik vind ‘t Franse Gat een gezellige wijk met een grote diversiteit aan mensen en er is een erg leuk plein met winkels. Eigenlijk is bijna alles wel in de wijk te vinden. Er zijn vooral ook aardig wat betrokken mensen.

Mijn wens voor de wijk is één centraal buurtcentrum voor iedereen in de wijk.

———————————————————————————————————–

Wil jij wat vragen aan Gerben Bleijenberg? Stel je vraag via het contactformulier op deze site. In de volgende even voorstellen… stelt Bart van Reemst zich graag voor.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.