Zomerfestival 2016 wint ‘Veenendaal Organiseert’!!

prijsuitreiking veenendaal organiseertIn businessclub DOVO is woensdagavond 13 januari het plan Zomerfestival 2016 uitgeroepen tot beste evenementenplan! Het plan is ingeleverd door Linda van Wijk en Gerard Bais, die de Master Classes hebben gevolgd.

,,Het plan is realistisch, na wat verdere voorbereiding goed uitvoerbaar en voor een breed publiek in allerlei leeftijdscategorieën interessant”, aldus de jury.

Voor het project Veenendaal Organiseert waren 9 plannen ingezonden, een aantal zeer geschikt om verder te gaan uitvoeren.

Waarom wint het Zomerfestival?

  • Compleet verhaal
  • Goed haalbaar/realistisch
  • Mooi dat de opbrengst naar een goed doel gaat
  • Nog niet erg bekend, dus kunnen het promotiegeld goed gebruiken
  • Veel verbindingen in samenwerking
  • Omvangrijk uitgewerkt
  • De overdracht door de clown was erg ludiek

De prijs, 2.500 euro aan promotiebudget en beschikbaar gesteld door BDUmedia, is uitgereikt door wethouder Nermina Kundic. Promotie Veenendaal heeft de organisatie voor zijn rekening genomen.

ZOMERFESTIVAL Het thema van het Zomerfestival dit jaar zal ‘sport en spel’ zijn. Er is een grote diversiteit aan activiteiten en demonstraties. De opbrengst van het evenement gaat onder andere naar speeltoestellen en een voetbalveldje voor de wijk ‘t Franse Gat. Het Zomerfestival wordt mogelijk gemaakt door een actieve werkgroep en vele vrijwilligers.

VEENENDAAL ORGANISEERT De deelnemers van Veenendaal Organiseert waren allerlei verschillende mensen met allemaal het doel om meer te leren over eventmanagement. Na vier leerzame masterclasses met verschillende thema’s, sprekers en locaties konden de deelnemers aan de slag met het schrijven van een evenementenplan.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.