Masterclass Evenementenplan ingeleverd

Een aantal leden van de Bewonerscommissie heeft via Promotie Veenendaal een viertal Masterclasses gevolgd. Dit met als doel het leren organiseren of verbeteren van een evenement. Op verschillende locaties in Veenendaal zijn er sprekers aan het woord geweest die veel tips en ervaringen deelden. Zomerfestival 2016

Zo zijn we in Theater Lampegiet, De Cultuurfabriek, de Raadszaal van de Gemeente en de Brandweerkazerne geweest. Stuk voor stuk inspirerende locaties.

Aan de Masterclasses is ook een mooie prijs verbonden: Een geldbedrag teIMAG1450 besteden aan promotionele doeleinden. Hiervoor moest men een evenementenplan schrijven en uiterlijk 7 januari inleveren. Het beste plan zal worden beloond.

We hebben erg hard gewerkt aan een mooi plan. Bruisende ideeën, goede doelen, begrotingen en jaarplanningen werden besproken. Uiteindelijk hebben we het evenementenplan: Het Zomerfestival 2016 ingeleverd. Niet zo maar natuurlijk… Clown Leetsan van StiIMG-20160106-WA0003chting Naomi heeft ons plan op het gemeentehuis overhandigd aan Naomi Reitsema van Promotie Veenendaal.

Op woensdagavond 13 januari zal de winnaar bekend gemaakt worden. Duimen dus maar!!!!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.