Stichting Naomi te vinden op opendag UMC Utrecht

Mede dankzij het geld dat tijdens het Zomerfestival ingezameld werd zal Stichting Naomi Poster-open-dag_2aanwezig zijn bij de opendag van UMC Utrecht en het WKZ. Deze vindt plaats op zaterdag 3 oktober van 10.00-16.00 uur.

Stichting Naomi zal met twee steltenlopers en een jongleur aanwezig zijn. Om geld bij elkaar te krijgen voor onderzoek voor kinderen met kanker, mogen mensen tegen een kleine vergoeding op de foto en worden er ballonnen verkocht. Men kan daarbij zelf aangeven welk dier er van de ballonnen gemaakt moet worden. Er zijn verder verschillende vrienden van Stichting Naomi uit het circus aanwezig die hun performance zullen tonen.

Natuurlijk is iedereen die Stichting Naomi in actie wil zien of meer wil weten over het UMC Utrecht of het Wilhelmina Kinderziekenhuis van harte welkom. Er is een leuk programma gedurende de dag, zo kun je zelf een echo maken, ervaar je hoe het is om blind te zijn, kun je rolstoelracen, leer je hoe je een katheter plaatst, wat er gebeurt als je 112 belt en hoe een 3D-printer werkt. Voor meer info: http://www.umcutrecht.nl/nl/Subsites/Open-dag/Home

logo-umclogo stichting naomi

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.