Rondkomen? Geldproblemen? Blijf er niet mee zitten!

Informatie avond “Schuldpreventie & Budgettering”

Dinsdag 27 oktober 19.30-21.30 uur

Heeft u moeite met rondkomen?   Maakt u zich zorgen om geld? Dicht u iedere maand het ene gat met het andere? Durft u de post niet meer te openen… Of bent u alleen geïnteresseerd in Schuldpreventie en Budgettering?                                                                  Dan is de gratis budgetvoorlichting iets voor u. De voorlichting laat u zien hoe tekorten en schulden kunnen ontstaan. Maar ook hoe u overzicht houdt over uw financiën en van welke regelingen u misschien gebruik kunt maken.

Wie? Voor iedereen die geïnteresseerd is in Schuldpreventie & Budgettering. Belangrijk is dat u wilt meedoen in groepsverband en het Nederlands voldoende beheerst.

Waar? Wijkcentrum Plein Zuid, Dr. Colijnstraat 70 (ingang aan de Dr. De Visserstraat), 3904 ET in Veenendaal.

Kosten? Aan de voorlichting zijn geen kosten verbonden.

Informatie/ aanmelden? U kunt contact opnemen met:                                                       Fred Verhoef                 06-23724984                 f.verhoef@veens-welzijn.nl                          Gert Evers                      06-10900171                  g.evers@veens-welzijn.nl

U kunt ook terecht in het gemeentehuis. Daar is de centrale voordeur van Veens iedere werkdag geopend van 9 tot 12 uur en van 13 tot 15 uur. Veens is telefonisch te bereiken via: 0318-544131

De voorlichting wordt gegeven door medewerkers van het BAC (Budget Advies Centrum) in samenwerking met vrijwilligers. Het project is een samenwerkingsverband met Gemeente Veenendaal, Hulpdienst Inzicht, Kerk en Minima, Kwintes, Patrimonium Woonservice, Schuldhulpmaatje en Veens.

In de voorlichting gaat het onder meer over:     VEENS

  • Het maken van een (maand) begroting
  • Sociale voorzieningen, verzekeringen
  • Financiële zorgen en druk vanuit de omgeving
  • Hoe ga je om met verleidingen van aanbiedingen etc.
  • De rol van kinderen in het budget
  • Schulden en schuldhulpverlening.

U bent van harte uitgenodigd!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.