Youth for Christ the Mall mag de Vuurvlinder weer betrekken voor jongerenwerk en kantoor

                       YfC

Op dinsdag 27 januari heeft Youth for Christ The Mall Veenendaal te horen gekregen dat zij gebruik mogen maken van het pand de Vuurvlinder (hoek Patrimoniumlaan en Adriaen van Ostadelaan). Youth for Christ werkt samen met VEENS voor het welzijnswerk in Veenendaal en zocht een locatie voor het jongerenwerk in de wijk. In 2014 hebben ze het pand al mogen betreden, maar vanaf de jaarwisseling heerste er wat onduidelijkheid of dit nog wel door kon gaan. Gelukkig is daar nu duidelijkheid in ontstaan.

Youth for Christ ziet het pand als onderdeel van de wijk. Met name voor de jongeren in de wijk. We gaan graag in gesprek over hoe we met jongeren iets moois neer kunnen zetten. Iedereen is van harte welkom voor een kop koffie,  kennismaking en/of een (goed) gesprek. Mocht je ook leuke ideeën/wensen hebben op gebied van jongeren in de wijk of ben je zelf een jongere en wil je graag eens dat wij met je meedenken, kom dan eens gezellig langs.

Te zijner tijd zullen we nog een openingsdag/feest organiseren. Heb je interesse om hier iets in te betekenen, dan ben je van harte welkom.                                                                                               Ook kun je contact opnemen via de mail met gerben.bleijenberg@yfc.nl

Dit bericht is geplaatst in Franse Gat nieuws. Bookmark de permalink.